Aanmelden en financiën
Tarieven

Op en Top Dagbesteding hanteert 2 tarieven: voor dagbesteding en voor vervoer. Deze jaartarieven zijn gebaseerd op 48 weken per jaar. Wij brengen 4 weken per jaar niet in rekening, deze dagen zijn voor onze medewerkers om vakantie en vrije dagen op te nemen. Door deze werkwijze kunnen we continuiteit en kwaliteit van onze stichting waarborgen.
Voor beide tarieven wordt een vast bedrag per maand gefactureerd. Dit wordt als volgt berekend:

Dagbesteding

U betaalt een vast bedrag per dagdeel aan dagbesteding, dit is afhankelijk van de hoogte van de indicatie. Een week heeft 10 dagdelen (5 dagen per week). Het jaarbedrag is het aantal dagdelen dat de medewerker per week volgens afspraak werkt x het bedrag per dagdeel x 48 weken. Dit jaarbedrag wordt vervolgens gedeeld door 12 maanden, dat is het vaste maandbedrag.

Vervoer

Voor het vervoer betaalt u een vast bedrag per dag (heen- en terugrit). Het jaarbedrag is het aantal dagen dat de medewerker per week volgens afspraak werkt x het bedrag per dag x 48 weken. Ook dit jaarbedrag wordt gedeeld door 12 maanden, dat is het vaste maandbedrag.
Op en Top Dagbesteding probeert het vervoer van en naar de werkplek zelf te organiseren. Onze medewerkers worden bij voorkeur door ons thuis of bij de woonvoorziening opgehaald en weer thuisgebracht. Indien er wensen zijn om het vervoer op andere manier te organiseren, dan staat u daar vrij in.


Aanmelden


U kunt zich aanmelden voor een kennismakingsgesprek door ons te bellen op onderstaand telefoonnummer of een bericht te sturen via het contactformulier.
Voor meer informatie verwijzen we u naar onze pagina “meer informatie"


Neem gerust contact op
voor meer informatie