Wij hebben een TOP samenwerking
met 6 verschillende werkplekken
TOP Werkplekken


In Loon op Zand zijn we inmiddels met 6 werkplekken de samenwerking gestart. Bij deze werkplekken kunnen verscheidene werkzaamheden gedaan worden. Op en Top dagbesteding hanteert de volgende werkgebieden:
- Dienstverlening (allerhande werkzaamheden / hulp die we bieden aan mensen / werkplekken)
- Horeca (werkzaamheden op het gebied van eten / drinken in gepaste omgeving)
- Tuin en Dier (werkzaamheden buiten in de tuin en dierverzorging)
- Creatief (maken van producten op kunstzinnig en culinair vlak)

Onderstaande werkplekken zijn een start. We zullen onze stichting blijven ontwikkelen en proberen de juiste afstemming te vinden, passend bij de vraag van onze medewerkers.

Zorgcentrum De Venloene

(Dienstverlening, Horeca, Tuin en dier, Creatief)

Stichting Maasduinen, locatie Venloene, in Loon op Zand is een zorglocatie. Aan het gezellige marktplein ligt onze eigen ruimte van Op en TOP Dagbesteding. Vanuit onze centraal gelegen ruimte verrichten wij werkzaamheden in het hele huis op allerlei gebieden.We werken bijvoorbeeld mee in het restaurant en helpen het schoonmaakteam. Ook ondersteunen we bij activiteiten met de ouderen en verzorgen koffie en thee en zorgen dat de terrassen en de omgeving van het zorgcentrum netjes blijft.
Daarnaast kunnen er trainingen en workshops in onze eigen ruimte georganiseerd worden op individueel en groepsniveau.

Bibliotheek

(Dienstverlening)

De bibliotheek van Loon op Zand is gevestigd in het centrum van het dorp, grenzend aan De Wetering. De werkzaamheden bestaan uit het innemen van boeken, opruimen van ingeleverde boeken, alfabetiseren, openen van de bieb, poetsen van puzzels, etc.

B&B Het Voorhuis

(Dienstverlening, Horeca, Tuin en dier)

De Bed & Breakfast is ondergebracht in een monumentale kortgevelboerderij, midden in het centrum van Loon op Zand. Als de gasten klaar zijn met het ontbijt, ruimen we de tafel af, maken we de ruimtes schoon, halen we de bedden af en kan er een boodschap gedaan worden. Bij alle werkzaamheden staan de gasten van de B&B centraal. Zo zorgen onze medewerkers er mede voor dat de gasten genieten van een fijn verblijf.

Café de Kiosk

(Horeca)

In het centraal gelegen café De Kiosk, middelpunt van Loon op Zand, verrichten wij ondersteunende werkzaamheden op allerlei gebieden. Of het nu gaat om terras openen, flesjes sorteren, of groenten snijden, meehelpen in de bediening: wij kijken met elkaar naar de wensen en mogelijkheden van beide kanten.

Kampeerboerderij Land van Kleef

(Dienstverlening, Tuin en dier)

Bij de kampeerboerderij van Paul, Natascha en hun kinderen Tim en Joep verrichten we allerhande werkzaamheden in en rondom de boerderij. We zorgen ervoor dat de dieren in een schoon verblijf zitten en voldoende eten en drinken hebben. Daarnaast houden we het sportveld, de speeltuin en het bos netjes en ondersteunen we in schoonmaak werkzaamheden. Kortom, elke vrijdagmiddag zorgen we er met het vaste team van de kampeerboerderij voor dat de nieuwe gasten kunnen gaan genieten van een fijn verblijf.

Basisschool de Vlinderboom

(Dienstverlening, Horeca, Tuin en dier, Creatief)

De Vlinderboom is een openbare school voor primair onderwijs in Loon op Zand. Het is een kleine school waarin we ondersteuning bieden aan de werkzaamheden van de congiërge in samenwerking met de leerkrachten en leerlingen. Er is een breed scala aan werkzaamheden, zoals het op orde houden van de theaterkamer, het verzorgen van koffie en thee, voorbereidingen treffen voor (creatieve) activiteiten en het netjes houden van diverse ruimtes.


Neem gerust contact op
voor meer informatie